Over Numaga

Numaga ®


De naam van keizerstad Nijmegen in de tijd dat de machtige Karel de Grote er zijn burcht bouwde. Numaga betekent letterlijk nieuwe markt.

 

Numaga Advies & Projectmanagement

Een onafhankelijke organisatie uit ‘Numaga’, het hedendaagse Nijmegen. Numaga Advies & Projectmanagement heeft verstand van nieuwe markten en een vernieuwende blik op milieu, grondstoffen, reststoffen, delfstoffen, civiele techniek en omgevingsmanagement.

Bij Numaga Advies & Projectmanagement staat enkel het belang van de klant centraal. De klant is hier geen koning maar keizer!

 

De kernactiviteiten van Numaga

-          Advies

-          Projectmanagement

-          Verhuur, detachering en bemiddeling

Numaga Advies & Projectmanagement heeft een verfrissende blik en aanpak op het gebied van milieu, grondstoffen, reststoffen, delfstoffen, civiele techniek, logistiek en omgevingsmanagement.

 

Over Numaga Advies & Projectmanagement

Numaga Advies & Projectmanagement is een ervaren en onafhankelijke speler met een verfrissende aanpak op het gebied van milieu (grond- en reststoffen), civiele techniek, logistiek en omgevingsmanagement. Deze vakgebieden bieden ruimte om creatieve oplossingen en maatwerk te leveren. Voor elke vraag is een passende oplossing mogelijk, dankzij de ruime kennis, ervaring en een groot eigen netwerk waarover Numaga kan beschikken.

Of het nu gaat om een initiatief, voorontwerp, het verkrijgen van vergunningen, het managen van projecten, onderhoud en beheer, een second opinion of advies. Numaga Advies & Projectmanagement brengt beweging in uw project, zoekt naar nieuwe markten en zorgt ervoor dat u verder komt!

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Omdat wij flexibel en praktisch zijn ingesteld kunt u bij ons rekenen op snelle en adequate hulp. Onze diensten bieden wij aan op iedere gewenste locatie.

De rivier de Waal omgeving Nijmegen. Foto: Rosalie Thomassen, ERWT communicatie.

Neem contact op