Over Numaga Advies & Projectmanagement

Numaga Advies & Projectmanagement is een ervaren en onafhankelijke speler met een verfrissende aanpak op het gebied van milieu (grond- en reststoffen), civiele techniek, logistiek en omgevingsmanagement. Deze vakgebieden bieden ruimte om creatieve oplossingen en maatwerk te leveren. Voor elke vraag is een passende oplossing mogelijk, dankzij de ruime kennis, ervaring en een groot eigen netwerk waarover Numaga kan beschikken.

Over Numaga Advies & Projectmanagement
 

Over Numaga

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Omdat wij flexibel en praktisch zijn ingesteld kunt u bij ons rekenen op snelle en adequate hulp. Onze diensten bieden wij aan op iedere gewenste locatie.

Over Numaga Meer informatie

Advies

Numaga Advies & Projectmanagement ondersteunt en adviseert u op het gebied van:

  • Civiele techniek
  • Milieuprojecten
  • Delfstoffen
  • Logistieke projecten
  • Omgevingsmanagement

Advies Meer informatie

Projectmanagement

Ontbreekt bij uw organisatie de tijd, capaciteit of specifieke kennis voor de voorbereiding, begeleiding of nazorg van uw project? Numaga Advies & Projectmanagement ontzorgt en neemt de verantwoordelijkheid graag van u over.

Projectmanagement Meer informatie

Verhuur en detachering

Numaga Advies & Projectmanagement bemiddelt tussen technische professionals en opdrachtgevers in diverse werkgebieden binnen het werken in de openbare ruimte.

Verhuur en detachering Meer informatie